Care scopul articolelor mele??

Hello ,hello !! Eu sunt Daniela si o sa fiu gazda voastra in lectura noastra de pe blog. Voi scrie diferite articole, depre tot ce traiesc, despre calatorii si impresii, dar si despre subiecte poate mai delicate si cred de discutat. Asa ca incerc sa imi astern aici gadurile ,care imi vin toate “buluc” in cap.

Ce va cer , este rabdare, invat si eu sa scriu, sa astern aici tot ce imi sta pe sufle, inca nu stiu cum e cel mai ok de facut asta in ce mod si in ce ordine, asa ca va cer rabdare si hai sa calatorim impreuna in lumea virtuala a internetului, o lume mult prea noua pt clasica EU. Hai sa incercam sa vedem cum e daca voi lasati comment la postarile mele,daca aveti idei despre ce subiecte sa abordam aici si evident hai sa ne cunoastem.

Asa ca acuma incep eu. 🙂

Noi suntem o familie de romani stabiliti in Austria din 5 ian. 2015. O familie cu o nebuna in frunte, adica cu mine. Un om normal la exterior si nebun si visator in interior, un om al carui Craciun este tot timpul aului,un om care vb cu animalele sale ca si cum ele sunt oameni. Dupa cum am spus sunte 3 , eu ,Denis copilul nostru si Fery Baci, cel care se si ocupa de administrarea acestui blog.

Cum zieam noi am plecat in Austria ca m_am trezit eu ca nu ma integram in Romania si ca am cautat sa ofer o alta perspeectiva a vietii si un alt viitor fiului nostru.

Dar ce am gasit noi aici? Ca marea majoritate a celor plecati in strainatate, gasesti toate problemele lumii care vin doar in ograda ta, isi construiesc un lacas si nu mai vor sa te paraseasca. Dar daca ajungi sa ai rabdare si sa lupti, o sa vezi undeva departe aceea raza mititica de soare si o mica poteca in padurea deasa si intunecoasa de probleme in loc de pomi.

Ce am reusit ? Sa urcam incet incet fiecare treapta catre succes. Sa ne redescoperim ,sa invatam sa zicem NU si sa alegem pe cine ne dorim noi sa ne fie aprope, dar cel mai important lucru din toata aceasta calatorie, e sa fi noi 3 , impreuna cu cele 3 animale ale noastre si sa ne respectam , iubim si sa ne aratam sentimentele prin cele mai mici gesturi.

Ce am mai invatat? Aici printre straini , inveti ca viata are mai multe laturi si ca tu nu trebuie sa fi vesnic pe placul tuturor.  Ca nu este nevoie sa iti pese de parerile altora si ca trebuie sa fi tu, aceea versiune a ta care te face fericit.

Asa ca noi, Fam. Ferenczik , ne-am creeat propria noastra lume, propiul nostru bol , departe de tot ce este rau.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x