Gratar Camping ULTRA-Portabil

gratar portabil pe gaz

La iesirile in natura fie cu autorulota, cu bicicleta sau chiar la o drumetie exista un accesoriu ce nu trebuie uitat acasa si anume: Gratarul!

Daca esti cu autorulota sau cu masina putem spune ca nu este asa de mare problema spatiul de depozitare si poti lua cu tine si un gratar mai mare.

Dar ce spui daca ai putea sa iei gratul cu tine chiar daca mergi cu bicicleta si il iei cu tine in rucsac? Sau in urmatoarea ta drumetie pe munte!

Gratarul ideal pentru iesirile cu motocicleta? Sigur ca da! Ocupa foarte foarte putin loc si este foarte usor!

Ce spui de un gratar ultra-portabil de dimensiunea unui laptop mic ?

Dimensiunile gratarului asamblat sunt 33.6 x 21.9 x 17.6 cm si dimensiunile lui pentru transport sunt 45 x 30 x 3,5 cm. Suprafata pe care se gateste este 30.4 x 21 cm – pentru 2 persoane suficient!

Ce spui de greutatea lui totala de 2.7 kg ?!

Ca si cireasa de pe tort: acest gratar portabil functioneaza cu gaz, carbuni sau lemne! Asadar 3-1. Pentru noi principalul motiv a fost ca se poate folosi cu gaz, fiind cea mai simpla varianta fara a lasa vreo urma si fara a face focul cu lemne sau sa nu fim nevoiti sa caram carbuni dupa noi.

Faptul ca il putem folosi cu gaz este un criteriu foarte important pentru noi, mai ales ca in majoritatea locurilor amenajate de camping din Austria nu ai voie sa faci focul. In plus gratarul cu gaz se incalzeste foarte repede, nu mai trebuie sa astepti pana se ard lemnele sau pana se incing carbunii.

De mentionat ca indiferent daca se foloseste cu gaz, lemn sau carbuni acest gratar nu lasa urme sub el, nu arde iarba chiar daca este folosit pe pament. Cu alte cuvinte oriunde il folosesti are un mare avantaj: nu lasi urme – un lucru foarte important in camping nu? Sa lasi locul asa cum l-ai gasit (sau mai bine, in cazul in care cureti gunoaiele lasate de nesimtiti)

Se pot folosi cartuse de gaz infiletabile Standard 417 sau cu un adaptor pentru buteliile fara filet.

 

 

 

 

 

Vara se poate aduce gratarul pana la o temperatura de 320 grade C si iarna pana 200 grade C.

Montajul ? O joaca de copii! Durata? 1 minut! Da, trebuie montat! Odata montat confirm ca este foarte stabil, avand o constructie si un design foarte robust. Iar materialele sunt de cea mai inalta calitate.

Singura “problema” pe care eu o vad este faptul ca trebuie sa astepti minim 20 minute ca sa se raceasca, sa poti sa-l dezmembrezi, depinde bineinteles si de temperatura de afara. Dar daca te gandesti ca in acele 20 minute oricum trebuie sa si mananci nu este o problema atat de grava. In plus asta se aplica strict daca esti intr-o drumetie sau cu bicicleta / motocicleta si vrei sa pleci apoi mai departe.

Gratarul este produs in Germania si din pacate producatorul nu livreaza in Romania direct.

Aici insa va pot ajuta eu cu comanda unui gratar, livrarea din Germania in Austria la mine este gratuita iar din Austria oriunde in Romania prin DHL costa 20 EUR. Te rog sa lasi un mesaj si te ajut cu drag!

Pretul de achizitie este de 159 EUR

Site-ul oficial skotti-grill.eu

 

4.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x